<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=837181686386229&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. View list of available browsers

    Noras nyfikenhet

En livsförändring för familjen

Föräldrarna berättar om hur Explorer Mini har gett både dottern Nora och familjen en ny frihet där Nora får vara nyfiken på sina vilkor. Hon har fått en mer aktiv roll i familjen, där hon inte är lika beroende av sina familjemedlemmar. 

Se filmen nedan för mer inblick i Noras vardag. 

Vill du veta mer Noras berättelse? Ett forskarteam på Permobil har tagit fram en case rapport om Nora och hennes användning av Explorer Mini. 

NORA_600x500_ MT

En förälders Guide till
Explorer Mini

Explorer Mini blev utsedd till en av TIME:s 100 bästa uppfinningar 2021. Produkten är utformad för att maximera tidigt lärande genom att introducera självinitierad rörelse för små barn med begränsad rörlighet. "En förälders guide till Explorer Mini" är en ny kostnadsfri guide för föräldrar och vårdgivare som förklarar vad Explorer Mini är, hur man får tillgång till den och hur man använder den. Klicka på länken för att ladda ner den kostnadsfria guiden.

MicrosoftTeams-image (7)-3

Clinicians Guide till
Explorer Mini

Självinitierad mobiltet är viktigt för ett barns utveckling, det har en positiv inverkan på utvecklingen inom en mängd olika områden såsom kognitiva, visuella, språkliga, sociala, motoriska och psykologiska färdigheter. "Clinicans Guide till Explorer Mini" baseras på forskning och klinisk evidens relaterat till eldriven rörlighet för små barn. 

ClinicansGuide_600x500_ MT

Vill du veta mer?

Vill du veta mer eller beställa en demo av Explorer Mini? Informera oss genom kontaktformuläret så hör vi av oss och hjälper dig med dina önskemål.

Kontakta oss