<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=837181686386229&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. View list of available browsers

SmartDrive: Nu med PushTracker E2 och SwitchControl

Smidig hjälpkraft

Att köra rullstol kan slita på axlarna och orsaka allvarliga problem i framtiden. SmartDrive ger tillgång till en uppsättning reglage och teknik som mäter aktiviteter och ger en drivningshjälp som kan minska den repetitiva belastningen.

Tillsammans med PushTracker E2 och SwitchControl erbjuder SmartDrive bättre flexibilitet, högre komfort och fler kontrollmöjligheter för att ta ett aktivt liv till ännu högre nivåer.

TicWatch-E2-ProductPage

SmartDrive

SmartDrive ger dig frihet att göra mer. Den rör sig med dig och är så lätt att du inte ens märker att den är där. Du kan snurra runt, göra en wheelie eller hoppa nedför trottoarkanter. Den är helt enkelt kompatibel med din aktiva livsstil.

Den som använder en manuell rullstol gör tusentals påskjutningar varje dag, genomför flertalet förflyttningar i och ur stolen och måste sträcka sig i belastande vinklar för att nå saker. Detta kan slita på axlarna och lederna i armarna. Vi kan förstås inte kontrollera allt – men vi kan kontrollera hur många gånger vi måste skjuta oss framåt varje dag med SmartDrive.

SmartDrive skapades för dig som använder manuell rullstol. Monteringspositionen på stolen, det ergonomiska handtaget, vikten och OmniWheel har alla utformats för att skapa en smidig drivningshjälp.

 

SmartDrive-funktioner
SmartDrive_2500x1000_SE

PushTracker E2

PushTracker E2, som från grunden är utvecklad för uppkoppling, har genomgått noggranna tester och visat sig vara konsekvent pålitlig och extremt slitstark. PushTracker E2 gör det enklare än någonsin att använda SmartDrive. Med geststyrda kommandon kan du starta din SmartDrive genom att knacka lätt med handen mot drivringen – du behöver varken trycka hårt eller sträcka dig.

 

PushTracker E2-funktioner
PushTracker-E2_2500x1000_SE

SwitchControl

SwitchControl blir nu standard och ger användarna ett nytt programmerbart alternativ för att styra sina SmartDrive-enheter. Med en enkel knapptryckning kan SmartDrive kopplas in för tillfällig extra drivkraft, eller i ett fast läge för kontinuerlig hjälp under längre körsträckor. Fler grupper av människor kan nu känna sig trygga och säkra med SmartDrive. Tillsammans med PushTracker E2 och SwitchControl erbjuder SmartDrive bättre flexibilitet och bekvämlighet med fler kontrollmöjligheter.

 

SwitchControl-funktioner
SwitchControl_2500x1000_SE

PushTracker-app

SmartDrive förbättrar rörligheten i vardagen för dig som använder en manuell rullstol. PushTracker-appen registrerar och presenterar aktivitetsstatistik som är avsedd att främja optimal rörlighet för alla som använder en manuell rullstol. Du kan se sträckor, antal tag du skjuter dig fram med, hur lång tid du rullat fritt, för att hjälpa dig minska påfrestningen på överkroppen.

 
PushTracker-appen i mobilen
PushTracker-app_2500x1000_no-text-1
AaronQuote-SE
permobil-footer-brand

Vill du ha mer information? Då kan du kontakta en av våra representanter på telefon 060-59 59 00 eller hitta en säljare nära dig.

Allt innehåll © copyright 2019 Permobil. Alla rättigheter förbehållna.

Prestandamätningarna varierar beroende på användare, stolens karakteristik, körförhållanden och batteri.

SmartDrive är en utprovad produkt som uppfyller alla tillämpliga krav enligt ANSI/RESNA Standards for Wheelchairs - Vol. 1 och 2 samt SS-EN 12184.

OBS! Specifikationerna för en rullstol kan i viss, begränsad utsträckning komma att påverkas vid tillägg av en SmartDrive.